En kommersiell tjänst från Zmarta


Mangold

Bolag
Räntor & avgifter
Årskostnad
AktiehandelCMC Markets grundades 1989 och erbjuder handel inom aktier, index, valuta, råvaror och räntor. CMC Markets är världsledande inom online derivathandel och 1996 lanserade vi världens första courtagefria valutahandelsplattform online. CMC Markets har nu breddat sig och erbjuder handel med CFDs och Financial Spread Betting (i Storbritannien). Vårt engagemang och vår tro på skapandet av fördelar för våra kunder genom produkt- och tekniksinnovation kvarstår. Vi erbjuder över 3000 instrument på 30 mar
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,04%
Minicourtage: 49 kr
490 kr
 
TraderMangold Fondkommissions Aktiehandel erbjuder Privatpersoner, Företag och Institutioner exekveringstjänst av Aktier, Aktierelaterade instrument samt Derivat.
Inlåning: -
Utlåning: 8.00%
Courtage: 0,00%
Minicourtage: 49 kr
490 kr
OnlineMangold Fondkommissions Aktiehandel erbjuder Privatpersoner, Företag och Institutioner exekveringstjänst av Aktier, Aktierelaterade instrument samt Derivat.
Inlåning: -
Utlåning: 8.00%
Courtage: 0,04%
Minicourtage: 49 kr
490 kr
Visa fler alternativ för Mangold
Nordea
InvestorNordea har cirka 10 miljoner kunder, över 1 100 kontor och en ledande ställning inom Internettjänster med 4,8 miljoner e-kunder. Nordeaaktien är noterad på börserna i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,06%
Minicourtage: 1 - 99kr
45 kr
VärdepappersdeskenNordea har cirka 10 miljoner kunder, över 1 100 kontor och en ledande ställning inom Internettjänster med 4,8 miljoner e-kunder. Nordeaaktien är noterad på börserna i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,25%
Minicourtage: 125 kr
1 250 kr
KontorNordea har cirka 10 miljoner kunder, över 1 100 kontor och en ledande ställning inom Internettjänster med 4,8 miljoner e-kunder. Nordeaaktien är noterad på börserna i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,50%
Minicourtage: 250 kr
2 500 kr
Visa fler alternativ för Nordea
Avanza Bank
MiniAvanza har över 450 000 kunder som bland annat kan handla aktier från 1 krona eller välja mellan över 1300 fonder. Företaget har flest avslut på Stockholmsbörsen och är därmed den största aktören på marknaden. Avanzas målsättning är att deras kunder ska få mer pengar över hos dem än hos någon annan bank och det gör de bland annat genom att slopa alla onödiga avgifter och ständigt innovera bankbranschen.
Inlåning: -
Utlåning: 1.74%
Courtage: 0,25%
Minicourtage: 1 kr
187 kr
SmallAvanza har över 450 000 kunder som bland annat kan handla aktier från 1 krona eller välja mellan över 1300 fonder. Företaget har flest avslut på Stockholmsbörsen och är därmed den största aktören på marknaden. Avanzas målsättning är att deras kunder ska få mer pengar över hos dem än hos någon annan bank och det gör de bland annat genom att slopa alla onödiga avgifter och ständigt innovera bankbranschen.
Inlåning: -
Utlåning: 1.74%
Courtage: 0,15%
Minicourtage: 39 kr
390 kr
MediumAvanza har över 450 000 kunder som bland annat kan handla aktier från 1 krona eller välja mellan över 1300 fonder. Företaget har flest avslut på Stockholmsbörsen och är därmed den största aktören på marknaden. Avanzas målsättning är att deras kunder ska få mer pengar över hos dem än hos någon annan bank och det gör de bland annat genom att slopa alla onödiga avgifter och ständigt innovera bankbranschen.
Inlåning: -
Utlåning: 1.74%
Courtage: 0,07%
Minicourtage: 69 kr
690 kr
Fast PrisAvanza har över 450 000 kunder som bland annat kan handla aktier från 1 krona eller välja mellan över 1300 fonder. Företaget har flest avslut på Stockholmsbörsen och är därmed den största aktören på marknaden. Avanzas målsättning är att deras kunder ska få mer pengar över hos dem än hos någon annan bank och det gör de bland annat genom att slopa alla onödiga avgifter och ständigt innovera bankbranschen.
Inlåning: -
Utlåning: 1.74%
Courtage: 0,00%
Minicourtage: 99 kr
990 kr
Visa fler alternativ för Avanza Bank
Nordnet
MiniNordnet erbjuder ett komplett utbud av tjänster för handel och sparande i värdepapper. Det innebär handel med alla tillgängliga värdepapper och finansiella instrument, tillgång till relevant finansiell information från ett stort antal informations- källor samt olika former av stödtjänster som helt enkelt underlättar för kunden att göra bättre affärer.
Inlåning: -
Utlåning: 5.70%
Courtage: 0,25%
Minicourtage: 1 kr
187 kr
LitenNordnet erbjuder ett komplett utbud av tjänster för handel och sparande i värdepapper. Det innebär handel med alla tillgängliga värdepapper och finansiella instrument, tillgång till relevant finansiell information från ett stort antal informations- källor samt olika former av stödtjänster som helt enkelt underlättar för kunden att göra bättre affärer.
Inlåning: -
Utlåning: 5.70%
Courtage: 0,15%
Minicourtage: 39 kr
390 kr
Active Trader PRONordnet erbjuder ett komplett utbud av tjänster för handel och sparande i värdepapper. Det innebär handel med alla tillgängliga värdepapper och finansiella instrument, tillgång till relevant finansiell information från ett stort antal informations- källor samt olika former av stödtjänster som helt enkelt underlättar för kunden att göra bättre affärer.
Inlåning: -
Utlåning: 2.65%
Courtage: 0,03%
Minicourtage: 49 kr
490 kr
Active TraderNordnet erbjuder ett komplett utbud av tjänster för handel och sparande i värdepapper. Det innebär handel med alla tillgängliga värdepapper och finansiella instrument, tillgång till relevant finansiell information från ett stort antal informations- källor samt olika former av stödtjänster som helt enkelt underlättar för kunden att göra bättre affärer.
Inlåning: -
Utlåning: 4.05%
Courtage: 0,04%
Minicourtage: 59 kr
590 kr
Private BankingNordnet erbjuder ett komplett utbud av tjänster för handel och sparande i värdepapper. Det innebär handel med alla tillgängliga värdepapper och finansiella instrument, tillgång till relevant finansiell information från ett stort antal informations- källor samt olika former av stödtjänster som helt enkelt underlättar för kunden att göra bättre affärer.
Inlåning: -
Utlåning: 0.99%
Courtage: 0,06%
Minicourtage: 69 kr
690 kr
MellanNordnet erbjuder ett komplett utbud av tjänster för handel och sparande i värdepapper. Det innebär handel med alla tillgängliga värdepapper och finansiella instrument, tillgång till relevant finansiell information från ett stort antal informations- källor samt olika former av stödtjänster som helt enkelt underlättar för kunden att göra bättre affärer.
Inlåning: -
Utlåning: 5.70%
Courtage: 0,07%
Minicourtage: 69 kr
690 kr
FastNordnet erbjuder ett komplett utbud av tjänster för handel och sparande i värdepapper. Det innebär handel med alla tillgängliga värdepapper och finansiella instrument, tillgång till relevant finansiell information från ett stort antal informations- källor samt olika former av stödtjänster som helt enkelt underlättar för kunden att göra bättre affärer.
Inlåning: -
Utlåning: 5.70%
Courtage: 0,00%
Minicourtage: 99 kr
990 kr
Visa fler alternativ för Nordnet
Skandia
MiniSkandia fokuserar på smarta verktyg och kunniga aktiemäklare för enkla och bra aktieaffärer. Skandia har under åren utvecklats till en Internetbank och erbjuder alla tjänster över Internet.
Inlåning: -
Utlåning: 6.05%
Courtage: 0,25%
Minicourtage: 8 kr
187 kr
PremiumSkandia fokuserar på smarta verktyg och kunniga aktiemäklare för enkla och bra aktieaffärer. Skandia har under åren utvecklats till en Internetbank och erbjuder alla tjänster över Internet.
Inlåning: -
Utlåning: 4.05%
Courtage: 0,04 - 0,06%
Minicourtage: 60 - 75kr
600 kr
PlusSkandia fokuserar på smarta verktyg och kunniga aktiemäklare för enkla och bra aktieaffärer. Skandia har under åren utvecklats till en Internetbank och erbjuder alla tjänster över Internet.
Inlåning: -
Utlåning: 4.05%
Courtage: 0,15%
Minicourtage: 69 kr
690 kr
Visa fler alternativ för Skandia
Länsförsäkringar Bank
InternetMed vår aktietjänst kan du på egen hand handla med svenska aktier och aktierelaterade värdepapper. Du får tillgång till Stockholmsbörsens alla listor. Tjänsten är lättanvänd men innehåller samtidigt ett brett beslutsunderlag med all information du behöver för att göra dina värdepappersaffärer. Den passar därför både dig som är en ovan placerare och dig som är mer erfaren. Det enda du behöver är ett Privatkonto, tillgång till Bank via Internet och en depå (dvs en "förvaringsplats" för di
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,05%
Minicourtage: 20 kr
200 kr
Telefon/kontorMed vår aktietjänst kan du på egen hand handla med svenska aktier och aktierelaterade värdepapper. Du får tillgång till Stockholmsbörsens alla listor. Tjänsten är lättanvänd men innehåller samtidigt ett brett beslutsunderlag med all information du behöver för att göra dina värdepappersaffärer. Den passar därför både dig som är en ovan placerare och dig som är mer erfaren. Det enda du behöver är ett Privatkonto, tillgång till Bank via Internet och en depå (dvs en "förvaringsplats" för di
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,09%
Minicourtage: 199 kr
1 990 kr
Visa fler alternativ för Länsförsäkringar Bank
Aktieinvest
MiniAktieinvest är ett helägt dotterbolag till Aktiespararnas Serviceaktiebolag, vilket i sin tur är helägt av Sveriges Aktiesparares Riksförbund. Aktieinvest har varit i Aktiespararnas ägo sedan 1989. Aktieinvest erbjuder handel i både enskilda aktier, fonder och färdiga portföljer. Det som skiljer Aktieinvest från branschkollegor är främst att det är möjligt att spara i enskilda aktier med både mindre och större belopp (AndelsOrder och BörsOrder).
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,13%
Minicourtage: 39 kr
390 kr
MedlemAktieinvest är ett helägt dotterbolag till Aktiespararnas Serviceaktiebolag, vilket i sin tur är helägt av Sveriges Aktiesparares Riksförbund. Aktieinvest har varit i Aktiespararnas ägo sedan 1989. Aktieinvest erbjuder handel i både enskilda aktier, fonder och färdiga portföljer. Det som skiljer Aktieinvest från branschkollegor är främst att det är möjligt att spara i enskilda aktier med både mindre och större belopp (AndelsOrder och BörsOrder).
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,06%
Minicourtage: 69 kr
690 kr
BasAktieinvest är ett helägt dotterbolag till Aktiespararnas Serviceaktiebolag, vilket i sin tur är helägt av Sveriges Aktiesparares Riksförbund. Aktieinvest har varit i Aktiespararnas ägo sedan 1989. Aktieinvest erbjuder handel i både enskilda aktier, fonder och färdiga portföljer. Det som skiljer Aktieinvest från branschkollegor är främst att det är möjligt att spara i enskilda aktier med både mindre och större belopp (AndelsOrder och BörsOrder).
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,06%
Minicourtage: 99 kr
990 kr
Visa fler alternativ för Aktieinvest
Swedbank
Premium via InternetSwedbanks vision är att vara den ledande finansiella institutionen på de marknader vi är verksamma. Swedbank har 8,9 miljoner privatkunder och 459 000 företagskunder i Sverige och utomlands. Koncernen har drygt 470 kontor i Sverige och ytterligare drygt 290 kontor utomlands. Koncernen har även verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Petersburg och Tokyo. År 2006 uppgick balansomslutningen till 1 400 miljarder kronor och antalet anställ
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,03%
Minicourtage: 59 kr
590 kr
Bas via InternetSwedbanks vision är att vara den ledande finansiella institutionen på de marknader vi är verksamma. Swedbank har 8,9 miljoner privatkunder och 459 000 företagskunder i Sverige och utomlands. Koncernen har drygt 470 kontor i Sverige och ytterligare drygt 290 kontor utomlands. Koncernen har även verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Petersburg och Tokyo. År 2006 uppgick balansomslutningen till 1 400 miljarder kronor och antalet anställ
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,09%
Minicourtage: 99 kr
990 kr
Aktiv via InternetSwedbanks vision är att vara den ledande finansiella institutionen på de marknader vi är verksamma. Swedbank har 8,9 miljoner privatkunder och 459 000 företagskunder i Sverige och utomlands. Koncernen har drygt 470 kontor i Sverige och ytterligare drygt 290 kontor utomlands. Koncernen har även verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Petersburg och Tokyo. År 2006 uppgick balansomslutningen till 1 400 miljarder kronor och antalet anställ
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,06%
Minicourtage: 99 kr
990 kr
Premium via telefon/kontorSwedbanks vision är att vara den ledande finansiella institutionen på de marknader vi är verksamma. Swedbank har 8,9 miljoner privatkunder och 459 000 företagskunder i Sverige och utomlands. Koncernen har drygt 470 kontor i Sverige och ytterligare drygt 290 kontor utomlands. Koncernen har även verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Petersburg och Tokyo. År 2006 uppgick balansomslutningen till 1 400 miljarder kronor och antalet anställ
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,50 - 0,65%
Minicourtage: 150 kr
1 500 kr
Aktiv via telefon/kontorSwedbanks vision är att vara den ledande finansiella institutionen på de marknader vi är verksamma. Swedbank har 8,9 miljoner privatkunder och 459 000 företagskunder i Sverige och utomlands. Koncernen har drygt 470 kontor i Sverige och ytterligare drygt 290 kontor utomlands. Koncernen har även verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Petersburg och Tokyo. År 2006 uppgick balansomslutningen till 1 400 miljarder kronor och antalet anställ
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,50 - 0,65%
Minicourtage: 150 kr
1 500 kr
Bas via telefon/kontorSwedbanks vision är att vara den ledande finansiella institutionen på de marknader vi är verksamma. Swedbank har 8,9 miljoner privatkunder och 459 000 företagskunder i Sverige och utomlands. Koncernen har drygt 470 kontor i Sverige och ytterligare drygt 290 kontor utomlands. Koncernen har även verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Petersburg och Tokyo. År 2006 uppgick balansomslutningen till 1 400 miljarder kronor och antalet anställ
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,50 - 0,65%
Minicourtage: 212 kr
2 120 kr
Visa fler alternativ för Swedbank
SEB
Enkla Depån - InternetStockholms Enskilda Bank grundades i Sverige 1856 av André Oscar Wallenberg som Stockholms första privatbank. Banken spelade en stor roll under 1900-talets industriella uppbyggnad, både som kreditgivare och initiativtagare. 1972 bildades Skandinaviska Enskilda Banken efter en sammanslagning med Skandinaviska Banken. Genom förvärvet av den tyska banken BfG och tre baltiska banker har SEB etablerat sig som finansiell aktör i Europa med målet att skapa en bank som kan möta konkurrensen från de int
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,09%
Minicourtage: 69 kr
690 kr
Enkla depån - Tel./kontorStockholms Enskilda Bank grundades i Sverige 1856 av André Oscar Wallenberg som Stockholms första privatbank. Banken spelade en stor roll under 1900-talets industriella uppbyggnad, både som kreditgivare och initiativtagare. 1972 bildades Skandinaviska Enskilda Banken efter en sammanslagning med Skandinaviska Banken. Genom förvärvet av den tyska banken BfG och tre baltiska banker har SEB etablerat sig som finansiell aktör i Europa med målet att skapa en bank som kan möta konkurrensen från de int
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,45%
Minicourtage: 150 kr
1 500 kr
Visa fler alternativ för SEB
Danske Bank
Aktiehandel XLDanske Bank i Sverige består av 15 provinsbanker med gemensamma specialistenheter och administration. Vi är en utmanare på bankmarknaden med ett komplett erbjudande till både privatpersoner och företag.
Inlåning: -
Utlåning: -
Courtage: 0,10%
Minicourtage: 79 kr
790 kr
 
Netfonds
StandardkundNetfonds Bank ASA är ett norskt företag med fokus på värdepappershandel. Företaget har huvudkontor i Oslo.
Inlåning: -
Utlåning: 5.40%
Courtage: 0,09%
Minicourtage: 99 kr
990 kr
BonuskundNetfonds Bank ASA är ett norskt företag med fokus på värdepappershandel. Företaget har huvudkontor i Oslo.
Inlåning: -
Utlåning: 4.90%
Courtage: 0,05%
Minicourtage: 99 - 350kr
990 kr
Visa fler alternativ för Netfonds